Sommartider hej hej då!

by User Not Found okt 23, 2015, 11:18

Sommartiden är slut till helgen! Glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme!

Sommartiden är slut till helgen! Glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme!

Visst är det svårt att komma ihåg om man vrider klockan bakåt eller framåt? I din livskamrat mobilen går det automatiskt men om du råkar ha en riktig klocka? Det verkar även vara musikinfluenser som vrids fram och tillbaka. Just nu är det mycket syntmusik som återvänt på listorna och mer influenser från förr visar sig. Tiden för framtiden i filmen från 80-talet ”Back To The Future” inföll tidigare i veckan 21 10 2015. Bryan Adams - Summer of 69 var från början en vinterhit (1986) men med tiden blev det en sommarhit…

Hur ser framtiden ut? När jag nu berättar om veckans nya låtar så åker vi tillbaka i framtiden. Växjö, där jag bor har fostrat många talanger och bland veckans släpp hittar vi två från Växjö, kolla in veckans notiser för att veta mer om fram…asch, Bara läs.

Notiser:

  • Take That som bildades 1990 släpper idag utan förvarning nya singeln “Hey Boy”. Den är funkig och 80-tals doftande och förutspås vara en het kandidat till nästa veckas förstaplats för den engelska singellistan.
  • Bryan Adams som slog igenom för exakt 30 år sedan har hållit en låg profil de senaste åren. Nu släpper även han en låt "You Belong To Me" Det låter lite rockabilly över den låten så här har Bryan Adams klockor vridits bakåt minsann.
  • Robin Stjernberg är dock tillbaka i framtiden och vi hör honom väldigt väl efter ett år. Vi hör hans egna hjärtslag i nya låten "Locked Into You". Han fick klä av sig i studion, ta på en mikrofon, hålla andan och sitta väldigt väldigt still.  Låten är stillsam sak och bra.
  • Gwen Stefani återvänder med nya singeln ”Used To Love You”
  • Cazziopeia kommer från Växjö. Kusin med Gry Forssell och nu är hon aktuell men nya singeln “Here We Go Again” som är en remake på en av förra seklets största hits av Stakka Bo. Stakka Bo alias Johan Renck har lagt ny sång på den nya låten!
  • Efter fyra år är Adele äntligen tillbaka med sitt mycket efterlängtade tredje album! Idag släpps hennes ”Hello”, första singeln tagen från det kommande albumet ”25” som släpps i framtiden, Fredagen den 20 november.
  • Ray Matson en Dj/radiopratare från Växjö remixar just nu The arks tidigare medlemmar Jepson och Jens nya grupp NGHT och deras låt ”Redefine”. Lyssnade precis på remaken och oj den blir en hit! Under tiden kan man njuta av Ray Matsons egna nya låt ”Dare”

Vilka tider!

Veckans skivtips…skojar! musiktips:
We Are Match - The Shark
Tim Gartz - What Do You Mean
Ray Matson - Dare
Nick Brewer - Talk To Me
Matoma - Feeling Right (Everything Is Nice)
Maroon 5 - Feelings
Combo - Bill Durry (Orkestrated Re-Work)
Cazziopeia - Here We Go Again
Kda Feat. Tinie Tempah & Katy B - Turn The Music Louder (Rumble)
Jamie Lawson - Wasn't Expecting That
Diplo Feat. Sleepy Tom - Be Right There
Take That – Hey Boy

Önskar dig en fantastisk helg!

Charlie Carlsson
Musikkoordinator/MusicPartner

Musiken finns i våra olika musikkanaler på Spotify Enterprise, beställ din kanal via MusicPartner
Kontakta; Christian van Oostrum 054-054-29 39 44