Nous pensons à vous France – Vi tänker på er Frankrike!

by User Not Found nov 14, 2015, 13:11

Låt aldrig musiken tystna!

3 gånger per år infaller fredagen den 13:e. idag är den sista för i år och jag brukar ha otur dom andra dagarna så lite av en drömdag idag…” så skrev jag förra fredagen vid lunchtid. Timmar senare visade det sig bli en mardrömsdag i Paris. Att släcka folks liv som vill uppleva känslor inom sport, restaurangbesök och musik blev en mardröm. Madonna höll ett fint tal under sin konsert i Stockholm och menade att;

”De vill tysta oss. Vi får inte låta dem få sin vilja igenom för oavsett hur mycket terror vi får utstå finns det alltid mer godhet i världen. Vi är här för att bevisa det”

U2, Prince, Mötorhead och svenska Backyard Babies ställde in sina spelningar i Frankrike och inte alla för attackens skull utan för att en del av konsertarrangörerna hamnade på sjukhus.

Det kommer att dyka upp musik som aldrig får oss att glömma fredagen den 13 november 2015.

Just nu lyssnar jag på Timo Jahns - Why Can't We Live Together. En nyutkommen väldigt likt originalet-version av Timmy Thomas klassiker från 1972. Timmy spelade in låten med en trummaskin och hammondorgel och sin fantastiska soulröst. Redan 1972 var texten aktuell och inte mycket har förändrats, tyvärr.

Mina vänner, musik är känslor och människor är känslor - precis som musik!

Låt aldrig musiken tystna!

Charlie Carlsson
Musikkoordinator/MusicPartner